Tuesday, 13 June 2017

Secara Rasmi Menjadi Ahli Kelab Blogger Ben Ashaari

Hari Jumaat lepas (9 Jun 2017), secara rasminya Dorsett Pink menjadi sebahagian dari keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari a.k.a KBBA9. Happynya tak terkata. Almaklumlah aku ni blogger picisan jer, sipi-sipi jer, update blog pun macam chipsmore - kejap ada, kejap tak ada.. Tapi tak sangka pulak oleh Sifu Ben Ashaari perasan kewujudan aku.... Waaaahh.. 

Terharu sangat masa mendapat offer Ben ni 2 bulan lepas.. Dah lama sebenarnya Ben offer aku untuk join KBBA9 ni, tapi memandangkan kesibukan research yang menuntut komitmen yang lebih tinggi masa tu memaksa aku untuk hold dulu offer tu.... Dan sekarang bila tiba masa yang telah dijanjikan, aku pun menunaikan janji aku pada Ben untuk menjadi ahli KBBA9 ni.. Terima kasih sangat-sangat Mr.Ben Ashaari.. 


http://dorsettpink.blogspot.com/2017/06/dorsettpink-ahli-kelab-blogger.html

Perhaps, lepas dah jadi warga KBBA9 ni, aku rajin la sikit nak update blog selalu dan jugak blog walking... Dan untuk semua ahli Kelab KBBA9, terima kasih banyak-banyak sebab sudi terima aku & terima kasih atas sokongan korang semua... 

13 comments:

  1. tahniah.
    dpt jemputan dari pengasas grup tu.
    fefeeling appreciated gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah terharu sgt aida masa dapat jemputan tu. Btw, thanks aida

      Delete
  2. owh, da offer lama dah rupanya, lagi awal dari IQ la ni. hehe..

    welcome to KBBA family! IQ pun still baru lagi. huhu

    ReplyDelete
  3. Bestnya DP. Tahniah DP. Moga berterusan update blog tau =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks siqah. InshaAllah hopefully lepas ni rajin lah sikit update blog

      Delete
  4. welcome to the club.. kite pun orang baru gakk hihii

    ReplyDelete
  5. Tahniah DP, semoga terus sukses berblogging.

    ReplyDelete
  6. hehe.. semoga kita sama-sama jd semakin rajin update blog.. Semangat!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, tahniah DP..
    Satu pencapaian yang membanggakan..
    Teruskan blogging yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih LZ.. Itulah pencapaian berblogging setakat ni, nak award mcm org lain tak dapat la lagi.. Hihihi.. Hopefully lepas ni saya semangat la skit nak update blog

      Delete