Tuesday, 23 May 2017

#Wishlist - Novel Suamiku Si Mata Biru

Aku ni kaki novel. Tapi dalam keadaan skrang aku tak berkesempatan lagi nak baca novel. So, aku pasang niat nak letak dalam #wishlist dulu novel-novel yang menjadi pujaan aku. Perhaps, lepas aku dah submit thesis ni, bolehlah aku baca novel ni untuk meraikan diri sendiri.

Lately, aku duk tengok kakak angkat aku duk upload Novel Suamiku Si Mata Biru ni karya Evelyn Rose kat IG dia hari-hari. Kalau dah hari-hari duk upload di IG, mestilah best kan. And from her personal review dia cakap novel ni memang best sangat, mungkin dari kisah sebenar si Evelyn Rose ni yang diadaptasi menjadi cerita novel.

 
Tapi katanya, Novel 13 Jam A380 hasil karya garapan dari penulis yang sama juga lagi BEST, lagi best dari cerita Weding Breaker (Novel drama Ariana Rose).



Kalau kakak angkat aku tu cakap Best, memang best la maknyanya. Aku percaya kat dia sebab dia pun kaki novel macam aku since dari zaman sekolah.

So, lepas aku submit thesis aku beberpaa bulan lagi, confirm aku nak gi MPH cari novel-novel Evelyn Rose ni...

7 comments:

  1. argh..macam memanggil beli dan baca sama .. 13 jam A380 macam menarik sangat je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita beli sama2 idzwa. Tu lah ramai yg ckp A380 tu memang best

      Delete
  2. DP!! Novel 13 Jam A380 tu best! Best sangat! Siqah suka novel tu �� nanti bacalah. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best ya siqah?? Ok confirm saya akan pegi beli novel tu nanti

      Delete
  3. Baru tahu DP suka baca novel.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa... Kita memang suka baca nIvel LZ sejak dari sekolah lagi cuma jarang share kat blog

      Delete
  4. Novel evelyn rose ni memang best2 kan,..

    ReplyDelete