Monday, 1 May 2017

Susu Kurma Farm Fresh


Ada kawan share gambar ni kat whatsapp group.. Kata diaorang sedap giler susu ni tapi susah nak cari sebab stok selalu habis.. So, aku pun nak jugaklah cuba susu ni,tapi nak cari kat mana yee.. Saja nak cuba, ntah betul ntah idok sedapnya..

Disclaimer : This is not a sponspor post..

12 comments:

  1. Kawan-kawan PC yang dah pernah cuba pun mereka kata sedap...tapi PC pun belum pernah cuba lagi..

    ReplyDelete
  2. Eh, betullah sedap! Kite dah try dua botol kat rumah ni ayah beli haritu. Cuma pada kite, dia agak manis sikit so bila nak minum je kite tarok air sejuj sikit kasi kurang manis. Hehe..

    ReplyDelete
  3. Memang tak ada di Giant or any supermarket. lama teringin.

    ReplyDelete
  4. IQ pun suka susu ni tapi susu ni tak tahan lama sebab tak ada bahan pengawet, elok dalam 3 hari je, IQ selalu beli dekat cold storage dekat opis IQ ni, tu pun tengok hari bertuah, dia restock memang sekejap je dah habis

    ReplyDelete
  5. Tak pernah berjaya lagi beli susu kurma nie..

    ReplyDelete
  6. ada beli tapi anak2 tak berapa suka

    ReplyDelete
  7. Dah pernah minum. sedap jugak, tapi macam tak berapa rasa kurma dia.

    ReplyDelete
  8. Selalu tengok jugak susu ni tp tak pernah rasa lagi.

    ReplyDelete
  9. Memang sedap susu ni, ada kawan juga yang menjual

    ReplyDelete
  10. Baru jumpa semalam dan try tadi! Cari kat Yakin Halal Mart ada, area seksyen 7 tuh.

    ReplyDelete
  11. memang tak dinafikan sangatlah sedap..hehe

    ReplyDelete