Saturday, 6 May 2017

Starbucks Card

Because i'm a big fan of Starbucks, so today i get this RM20 card for FREE.. And My next drink could be FREE as well..

Btw, Popzel Coffee Frappucino is super delicious... Minum air ni hari-hari pun tak bosan...

17 comments:

  1. Kebetulan pulak. Tengah tunggu minuman Starbucks siap sekarang. Hihi. Siqah as usual, order latte je 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh ye ke..sama time pulak. hehe.. latte tu my favourite gak.. kalau saya tak order popzel ni, saya biasanya akan order latte tu

      Delete
  2. busyra tak pernah rasa lg flavor ni boleh try.. heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah busyra boleh try lepas ni. sedap

      Delete
  3. Sya pon minat gak neh.. java chips ny fav 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. saya tak pernah cuba lagi java chips tu

      Delete
  4. macam ofismate IQ, hantu starbucks. kat bawah ofis kitaorg ada starbucks, memang sronok la dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaahh! bestnya bawah opis ada starbuck..

      Delete
    2. kalau saya pun seronok iq.. hari2 dapat minum kopi ni

      Delete
  5. Tak pernah lagi order yang ni but haritu try Strawberry and coconut tu, sedappp..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh sedap erk strawberry coconut tu.. errrmm, nak cuba jugak ni.. so far takut nak cuba strobei coconut tu , takut tak sedap, tapi lepas anesz cakap ni mesti kene cuba lah

      Delete
  6. Aaaaa..malu nak cakap..tak pernah rasa starbuck.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat apa nak malu idzwa, setiap orang ada citarasa berbeza.. idzwa punya taste maybe bukan dekat starbuck , saya pulak suka starbucks tapi tak suka kat benda lain

      Delete
  7. Kat Starbucks akak always go for Green Tea latte.. tu je..

    *ps : thanks beb for the ole2..happy sgt..

    U bagi yr phone number boleh? Mine is 0192129958

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak. nanti saya pm akak kat ig no.phone saya. alhamdulillah akak suka pemberian yang simple tersebut

      Delete
  8. tak pernah try lg ni. nampak gmbr mcm tempting sangattt

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat sedap perisa ni ezan. try la

      Delete