Wednesday, 31 May 2017

Ramadhan Resolution 2017 #2

Resolusi Ramadhan aku yg ke2 untuk tahun ni ialah - nak solat di awal waktu..



Tapi sehingga 5 hari Ramadhan ni, masih belum lagi berjaya 100% nak solat di awal waktu tu... Daripada 5 waktu solat tu, adalah berjaya 3 waktu kot so far,tapi ada gak hari-hari yang dapat accomplished misi ni untuk kesemua 5 waktu solat fardu tu..

Takpe, aku akan cuba lagi, still have 25 days to go......

10 comments:

  1. hehe insyaallah dapat tu kak. ^^

    ReplyDelete
  2. Insyallah kak. Boleh diperbaiki dari hari ke sehari. Selamat berpuasa kak DP =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks siqah... InshaAllah saya akan cuba sedaya upaya siqah

      Delete
  3. Yes,..25 hari lagi. Kita sama2 cuba capai target ni ye, Intan. Insya-Allah.
    Comelnya si FL dengan fringe dia 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah.. Amiin for the doa.. FL??? Hahahaaha..

      Delete
  4. Moga dipermudahkan urusan resolution ;) insya Allah.

    ReplyDelete
  5. insyaAllah amin ya robbal alaminn.,

    ReplyDelete
  6. alahai.
    aida pun bab solat awal waktu ni pun lemah :(
    aduhai...
    sama2 la kita berubah, kan.

    ReplyDelete