Saturday, 4 March 2017

Weaknesses Is A Test From Lord

Tengah bosan - bosan... 
Then ambik handphone stalk IG.. 
Pastu terjumpa sharing ni dari IG Abby Abadi..



Such a kind of motivation 😊😊

19 comments:

  1. Betul tu, mana ada manusia sempurna kan? mestilah ada kelemahan tersendiri :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agree :) Kalau sempurna, itu bukan manusia namanya :)

      hanisamanina.com

      Delete
    2. Kan Hanis & Syed.. Nabi Muhammad saw je yg maksum. Kita semua Ni kerdil,cetek ilmu & banyak kekurangan

      Delete
  2. It is true...
    Ianya ujian untuk melihat siapakah hamba hambanya yang tetap iman
    walaupun dilanda ujian hebat..
    Semoga kita cekal melalui ujian dariNya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah semoga Kita cekal sentiasa Mrs ₽i₽

      Delete
  3. SENTIASA BERMUSAHABAH N MENYEDARI KEKURANGAN DIRI..

    ReplyDelete
  4. Jadikanlah kelemahan2 kita sebagai cabaran untuk kita terus melangkah mencari redhaNya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu en.₽etani.. InshaAllah Kita sentiasa memohon yg terbaik dari Nya.. Semua org tak sem₽urna kecuali ALlah Taala

      Delete
  5. InshaAllah setiap perjalanan kita akan selalu bersama DIA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah Dia akan bersama Kita kan Busyra

      Delete
  6. We are not perfect.
    tapi sentiasa usaha bailli diri.
    INSYALLAH lah kan.

    ReplyDelete
  7. Kita manusia tak dapat lari dari membuat kesalahan dan kesilapan. Yang penting sentiasa muhasabah diri. ;)

    ReplyDelete
  8. Manusia memang tak ada yang perfect. Kena selalu improve diri jadi lebih baik setiap hari :)

    ReplyDelete