Thursday, 16 March 2017

Travelog New Zealand | Feeding The Alpacas

This is not a full travelogue, it just a teaser of our family trip in New Zealand (smile).. ... Today we spend our adventure in North Island, specifically in Rotorua...

One of the tourist spot in Rotorua that should be in your itinerary is Agrodome - The world famous farm show.... And the most exciting activity here is FEEDING THE ANIMAL.....








12 comments:

  1. BERJENIS-JENIS HAIWAN COMEL DI SINI HIDUP DIPERSEKITARAN YG CANTIK ALAMNYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak PI, macam-macam jenis binatang ada atas dunia ni kan..

      Delete
  2. Alpacca is shoooo cute. Can you kidnap one of those alpaccas and bring back to Malaysia? haha. The view is quite nice too :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah syed view kat sana memang super canti la... akak pun tak puas tengok

      Delete
  3. alpacas? hahaha.. 1st time dengar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. saya pun first time dengar hari tu

      Delete
  4. Alpacas macam biri-biri erk bulu dia. Tetibe teringat Shawn the sheep hehe.. Comelllll gebu fluffy nak peluk! 😘💕

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah fairuz lebih kurang macam biri-biri la tapi muka lain, bulu dia lagi tebal dari biri-biri

      Delete
  5. Assalamualaikum.. hehee kalau den tak berani derrr dekat2 dengan binatang hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila. rugilah tak berani...best peluk kambing2 ni. hehe

      Delete