Tuesday, 14 March 2017

New Zealand Aku Datang!

Alhamdulillah we already arrived in Auckland, New Zealand for our family vacation. NZ is famous with its beautiful landscape. One of the most magnificent creation on the earth. So i believe everyone is dreaming to be here.. And today is my turn.. All of us are 9 including my baby gurl,FL....

Aku dah lama pasang impian nak pergi NZ,tapi baru hari ni angan-angan aku menjadi kenyataan setelah sekian lama masuk dalam wishlist. Hehe..







InshaAllah, kami akan explore North Island & South Island... So, stay tune for more NZ's stories.... U can also follow me on Instagram, @dorsett.pink for live updates...

23 comments:

  1. waaaaa. bestnyaaaaa akakkk. nak ikut.. hehe. jgn lupa ole2. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehe. kalau ada lebih boleh la busyra, hehhe.

      Delete
  2. Happy holiday DP...
    all the best touring NZ..
    NZ still in my wishlist... one day, insyallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mrs pip. saya doakan nanti satu hari nant mrspip pun dapat ke sana juga

      Delete
  3. Waaaaa have fun kak! Don't forget my souvenir hahahah tetiba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. inshallah dik kalau akak tak lupa. hehe

      Delete
  4. Seronoknya... happy holiday... :D

    ReplyDelete
  5. waa bestnya. nanti share la iti ya

    ReplyDelete
  6. Wahhh.. bestnya pegi NZ.. suka sangat tgk view kat NZ ni.. cantik2 sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ibu, nz cantik sangat, tak puas hari tu pergi, rasa nak pergi lagi

      Delete
  7. Assalamualaikum awak.bestnya. selamat bercuti. Btw link blog sheila da bertukar ye heheh norsheilasalleh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sheila, nanti saya lawat sheila kat url baru

      Delete
  8. wahhh, bestnya dapat pegi New Zealand

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALhamdulillah, rezeki Allah nak bagi nour

      Delete
  9. Tak sabar nak tggu next entri...happy holiday sis..

    ReplyDelete
  10. Tak sabar nak tggu next entri...happy holiday sis..

    ReplyDelete