Saturday, 4 March 2017

Menikmati Kelazatan Coklat di DIP & DIP

Last night best friend aku ajak gi The Curve semata-mata nak bawak aku gi makan kat Dip & Dip...

At first, aku ingatkan Dip & Dip tu makan sekuang calit... Tapi dia kata Taaakkkk.. Dip&Dip tu ialah cafe yang serve food yang berasaskan coklat.. errrmmm.. Layankan je la..

Cafe ni ramai orang walaupun makanan dia hanyalah coklat... Best friend aku tu cakap coklat dia sangat sedap...

So kami pun order benda alah ni↓
Ini roti bersalut coklat & butter, topping ngan ais krim..
Roti dia tebal...Sedap sangat..
Harga dia Rm20 ..

Ini pulak lempeng jer, yang telah disaluti coklat yang sangaat melting... Harga ni RM 17..


http://www.dorsettpink.blogspot.com/

Makan ni memang terasa sangat coklat tu melting dalam mulut... Sedaap la bak hang... Tapi makan coklat banyak-banyak jadi cepat muak.. SO kena minum air kosong sebagai pemanis mulut... hehe..

Aku recommend la korang makan coklat kat sini. Sedaap.. Tapi Dip&Dip ni ada banyak cawangan, The Curve ni salah satu.. Kat Sunway Pyramid pun ada gak.. Korang gugel jer..

Itu jelah yang aku nak share..
Thank you for reading neway..

Selamat berhujung minggu u all... 


3 comments:

  1. Teringin nak makan sini tapi kawan2 cakap coklat dia manis sangat and harga dia hmmm hahaha nanti la nak cuba satu hari nanti.

    ReplyDelete